SUPER NEO: HEROJ, KI REŠUJE VSE IZZIVE LEPLJENJA, PRITRJEVANJA IN TESNJENJA – BREZ ORODJA

Že več kot 50 let je v naši družini Neostik sinonim za lepilo. Oče je z njim polagal ploščice in parket v naši novi hiši, dobro zatesnil okna in vrata ter na streho položil in pritrdil strešnike. Nam, otrokom, je s sekundnim lepilom neprestano popravljal igrače, ki smo jih zlomili. V svoji mali delavnici v kleti je imel polno polico lepil Neostik za različne uporabe. To polico sem vedno občudoval in si v domišljiji predstavljal kako bi z lepili Neostik lahko popravil ves svet in rešil vse težave. Mama je z lepilom Neostik enostavno zlepila svojo najljubšo vazo. Tudi moj stric Herman, ki je bil obrtnik, je v svojem kombiju vedno imel velik zaboj z lepili in tesnilnimi masami Neostik, ki jih je uporabljal pri svojem vsakdanjem delu.

Tako sem že v otroštvu vedel, kaj bom postal, ko bom velik …postal sem Super Neo, heroj, ki rešuje vse izzive lepljenja, pa tudi pritrjevanja, montaže in tesnjenja brez orodja.

Drži? Drži!

S SUPER NEOM V ŠOLSKE KLOPI

Začni novo šolsko leto s Super Neom in natisni svoj šolski urnik na povezavi šolski urnik!

NEOSTIK JE ŽE OD NEKDAJ SINONIM ZA LEPLJENJE

Blagovna znamka Neostik je že desetletja sinonim za lepljenje. Neostikova visoko kakovostna lepila vseh vrst so se vedno pogosto uporabljala v šolah, pisarnah, domovih, obrtnih delavnicah in v podjetjih različnih industrij. Lepilom vseh vrst smo v 2017 dodali nove izdelčne linije lepilno-tesnilnih mas, silikonov in PUR pen. Tako lahko našim kupcem poleg lepil ponudimo tudi celovite rešitve za vse vrste lepljenja, pritrjevanja in tesnjenja.
Super Neo, heroj, ki rešuje vse težave in izzive lepljenja, komunicira vrednote blagovne znamke Neostik, ki jih naši kupci najbolj cenijo: zanesljivost, varnost, odzivnost, dinamičnost ter razumevanje in reševanje izzivov. Naše, v kupca usmerjeno poslanstvo, je služiti našim kupcem s pomočjo inovacij in tehnologije, z učinkovito dobavno verigo, preko partnerstva in z družbeno odgovornostjo ter s širokim izborom visoko kakovostnih izdelkov za lepljenje kot tudi izdelkov za pritrjevanje, montažo in tesnjenje brez orodja.

Drži? Drži!

SUPER NEO PREDSTAVLJA IN SVETUJE

Plastično igračo zalepite z:


Prisluhni, kaj pravi Super Neo!

Svojo najljubšo skodelico iz porcelana ali keramike zalepite z:


Prisluhni, kaj pravi Super Neo!

Ogledalo na keramične ploščice, omaro ali steno ter kljukice za obešanje nalepite z:


Prisluhni, kaj pravi Super Neo!

Stike med lijakom, prho, pultom ter steno v kuhinji ali kopalnici zapolnite z:


Prisluhni, kaj pravi Super Neo!

Za ustvarjanje iz papirja, kartona, tkanine, usnja ipd. doma ali v šoli uporabite:


Prisluhni, kaj pravi Super Neo!

Za zapolnitev razpok v steni in tesnjenje raznih stikov uporabite:


Prisluhni, kaj pravi Super Neo!