Kariera

PRIDRUŽI SE NAM!

Smo tim strokovnjakov z obsežnim znanjem in dolgo tradicijo na področju razvijanja in izdelovanja lepil. Stalna vlaganja v razvoj novih in ekološko prijaznejših tipov lepil so nam omogočila, da smo v zadnjih letih postali pomemben igralec na trgu lepil srednje in vzhodne Evrope. Delujemo v manjšem, večjezičnem in dinamičnem delovnem okolju, kjer vsak pozna vsakogar, kjer se družno lotevamo izzivov in kjer so doma sodelovanje, povezovanje in skupinski duh.

Vsi naši sodelavci imajo možnost strokovnega izobraževanja na zunanjih inštitucijah in na Helios Akademiji ter možnost učenja tujih jezikov (npr. angleščine, ruščine).

V naslednjih nekaj letih načrtujemo v svojo družbo sprejeti nove mlade sodelavce za področje razvoja lepil. Posebne izkušnje niso potrebne, pomembno pa je, da si želiš novih izzivov ter imaš veselje do razvojnega dela – kar pa pri nas ne pomeni samo ždenja v laboratoriju. Naši razvojniki veliko delovnega časa preživijo na terenu, zlasti pri industrijskih kupcih iz različnih držav, saj morajo najprej zbrati informacije, potrebne za razvoj, kasneje pa opraviti testiranja pri kupcih. Zelo pomembne so tudi poprodajne aktivnosti, ki jih opravljajo naši razvojniki, ko našim kupcem in partnerjem nudijo strokovno tehnično svetovanje.

Če si želiš sprejeti izziv, ki ti ga ponujamo, pošlji svoj življenjepis na [email protected] ali se prijavi s pomočjo spodnjega obrazca.