Pravna obavijest

Ova internetska stranica sadrži opće informacije o Helios Kemostik, d.o.o. i povezanim trgovačkim društvima, poslovanju navedenih društava te njihovim proizvodima. Obavijest se odnosi na sve koji posjećuju internetsku stranicu; molimo, pažljivo pročitajte. Korištenjem internetske stranice www.kemostik.com korisnik potvrđuje da je prihvatio i da je suglasan s navedenim uvjetima.

Opća pravila i uvjeti
HELIOS KEMOSTIK, d.o.o. – Opća pravila i uvjeti

Osobna iskaznica

Firma: Helios Kemostik, tvornica ljepila i kemičkih proizvoda, d.o.o.
Skraćena firma: Helios Kemostik d.o.o.
Matični broj: 5043492000
Porezni broj: SI 22323538
Broj zemljišnoknjižnog uloška: 10216000, Sudski registar, Okružni sud u Ljubljani
Sjedište: Mekinje
Poslovna adresa: Mekinje, Molkova pot 16, 1241 Kamnik
Telefon: +386 (0)1 830 37 50
Fax: +386 (0)1 830 37 69
E-pošta: kemostik@helios.si

 

Pravne informacije

Sva prava pridržana. Obavijest se odnosi na početnu stranicu i sve pod-stranice internetske stranice www.kemostik.com. Sve informacije i materijal (tekst i slike) na internetskoj stranici www.kemostik.com zaštićeni su autorskim pravom i srodnim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva koja drži Helios Kemostik, d.o.o. i/ili povezana trgovačka društva. Korisnici smiju koristiti internetsku stranicu www.kemostik.com samo za svoje osobne, nekomercijalne potrebe. Korištenje internetske stranice www.kemostik.com na ikoji drugi način, pogotovo za komercijalne potrebe, zabranjeno je.

Ograničeno korištenje informacija i materijala

Sve informacije i materijal (tekst i slike) objavljeni na internetskoj stranici www.kemostik.com mogu se razmnožavati samo za nekomercijalne potrebe te zadržavajući sva iskazana upozorenja o autorskim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva. Spomenute informacije i materijali ne smiju se kopirati, razmnožavati, ili na ikoji drugi način distribuirati za komercijalne potrebe bez izričitog odobrenja od strane Helios Kemostik, d.o.o. i/ili povezanih trgovačkih društava.

Svaka kopija ili dio sadržaja sa internetske stranice mora biti označena Helios Kemostik, d.o.o. znakom, u skladu s pravilima korporativnog identiteta – sva prava pridržana. Internetska stranica www.kemostik.com  također sadrži informacije trećih strana te poveznice do internetskih stranica trećih strana, pri čemu Helios Kemostik, d.o.o. nije odgovoran za njihov sadržaj i ne može ništa jamčiti u tom pogledu. Za posjećivanja i korištenja spomenutih poveznica, odgovornost Helios Kemostik, d.o.o. u potpunosti je isključena.

Ovu pravnu obavijest Helios Kemostik, d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku, te je za korisnike obvezujuća u svojem trenutno valjanom obliku; zato preporučamo da se dobro upoznate s njenim sadržajem kod svakog posjeta internetskoj stranici www.kemostik.com. Korištenje internetske stranice www.kemostik.com u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima je zabranjeno. Korisnik koji koriste internetsku stranicu www.kemostik.com u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima u potpunosti je sam odgovoran za svoje postupke.

Ograničena odgovornost

Sve informacije i materijali na internetskoj stranici www.kemostik.com samo su informativne. Helios Kemostik, d.o.o. predan je pružanju točnih, ažurnih i potpunih podataka na internetskoj stranici www.kemostik.com, međutim ne može jamčiti njihovu točnost i cjelovitost te ne preuzima odgovornost u tom pogledu.

Korisnici internetsku stranicu www.kemostik.com te njen sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Helios Kemostik, d.o.o.  i druge pravne ili fizičke osobe koje su doprinijele osnivanju i oblikovanju stranice ili još uvijek sudjeluju s njenim ažuriranjem, nisu odgovorni za štetu do koje može doći zbog pristupanja, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na tim internetskim stranicama, ili bile kakve greške ili propuste u njihovim sadržajima.

Helios Kemostik, d.o.o. nije odgovoran za štetu (uključujući onu nastalu zbog virusa) do koje može doći na korisnikovoj programskoj opremi, mobilnom telefonu ili bilo kojoj drugoj napravi i/ili aplikaciji koja se je koristila za pristup spomenutoj internetskoj stranici, koja je posljedica pristupa ili korištenja internetske stranice www.kemostik.com. Nadalje, Helios Kemostik, d.o.o. nije odgovoran za ikakvu drugu vrstu štete do koje može doći zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice www.kemostik.com. Helios Kemostik, d.o.o. pridržava pravo da internetsku stranicu www.kemostik.com bilo kada promijeni, na bilo koji način i bez obzira na razlog, bez prethodne obavijesti te ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.