Lepila in tesnila za proizvodnjo posebnih vrst vozil in kontejnerjev


NEOSTIK lepila za talne in stenske obloge

Namenjena so lepljenju različnih vrst oblog zlasti pri proizvodnji avtobusov, vagonov, avtodomov, prikolic, mobilnih hiš ter bivalnih kontejnerjev. V ponudbi so lepila:

  • na osnovi organskih topil, ki so zlasti namenjena lepljenju gumenih oblog na različne vrste podlag, nanašajo pa se lahko ročno ali z brizganjem
  • na vodni osnovi, ki so namenjena lepljenju različnih plastičnih oblog na iverko ali drugo vpojno podlago, nanašajo pa se ročno ali valjčno

vehicles containersNEOSTIK lepila za lepljenje izolacij

V ponudbi so lepila:

  • FLEXBOND na osnovi organskih topil za lepljenje elastomerne penjene izolacije
  • Dvokomponentna poliuretanska lepila namenjena lepljenju izolacije kot je stiropor ali kamena volna na kovinske, betonske, lesene in ostale podlage.
  • NEOSTIK PUR enokomponentna reaktivna poliuretanska lepila namenjena konstrukcijskemu lepljenju različnih materilov ter lepljenu izolacije in panelov. Na voljo so različni tipi z odprtimi časi med 5 in 60 min.

container sealantsNeostik poliuretanske ter ostale tesnilne mase

Namenjena so zlasti lepljenju ter tesnenju kakor tudi vgradnji stekel pri proizvodnji avtobusov, vagonov ter bivalnih kontejnerjev. V ponudbi so poliuretanske tesnilne mase različnih trdot, MS-polimeri, silikonske tesnilne mase ter pomožna sredstva kot so primerji in čistila.