Čevljarska lepila


NEOSTIK lepila za manj zahtevna lepljenja

So enokomponenta lepila na osnovi naravnega kavčuka ali lateksa za manj zahtevna lepljenja naravnih materialov pred šivanjem, pri izdelavi gornjih delov obutve, galanterijskih izdelkov ipd.

shoesNEOSTIK lepila na osnovi polikloroprena za različna lepljenja pri proizvodnji obutve in galanterije

So univerzalna lepila na osnovi neoprenskega kavčuka za lepljenja usnja, gume, platna, lesa pa tudi notranjk iz različnih materialov. Na voljo je več različnih tipov lepil, ki se med seboj razlikujejo zlasti po viskoznosti in odprtih časih. Ob dodatku trdila FE se lahko uporabljajo kot dvokomponentna lepila. S tem zadovoljimo najrazličnejše zahteve ter tehnologije lepljenja s katerimi se srečujejo naši uporabniki.

NEOSTIK poliuretanska montažna lepila

So namenjena zahtevnim lepljenjem različnih vrst gum, usnja, materialov iz termoplastov, trdega in mehkega PVC-ja in poliuretana. Ob dodatku TRDILA FE se uporabljajo kot dvokomponenta lepila.

Ostala lepila in pomožna sredstva za lepljenje

V ponudbi so disperzna lepila za impregnacijo ter omakanje opetnic iz usnjenih materialov. Čistila in halogenirna sredstva so namenjena površinski pripravi termoplastičnih materialov pred lepljenjem. Finiši pa zlasti za oblikovanje usnja ter za obarvanje ali izboljšanje izgleda izdelane obutve pred odpremo.