Lepkovi za obuću


NEOSTIK lepkovi za obuću za manje zahtevna lepljenja

Jednokomponentni lepkovi na bazi prirodne gume ili lateksa za manje zahtevno spajanje prirodnih materijala pre šivenja, u proizvodnji gornjih delova cipela, fine robe, itd.

NEOSTIK lepkovi na bazi polihloroprena za različita lepljenja u proizvodnji obuće i tašni

Univerzalni lepkovi su izrađeni na bazi neoprenskog kaučuka za spajanje kože, gume, platna, drveta kao i uložaka od različitog materijala. Postoji nekoliko različitih tipova lepkova koji se razlikuju naročito po viskozitetu i otvorenom vremenu. Svi zadovoljavaju različite zahteve i tehnologije lepljenja na koje industrija nailazi.

NEOSTIK poliuretanski montažni lepkovi

Dizajnirani su za zahtevno vezivanje različitih vrsta gume, kože, termoplastičnih materijala, tvrde i meke PVC plastike, poliuretana, a sa dodatkom TRDILO FE učvršćivača mogu da se koriste i kao dvokomponentni lepkovi.

Ostali lepkovi i pomoćni proizvodi za industriju obuće

U programu su disperzivni lepkovi za impregniranje i umakanje lubova za pete iz kožnog materijala. Sredstva za čišćenje i halogeniranje treba da pripreme površine termoplastičnih materijala na lepljenje. Finiši se koriste za oblikovanje kože ili za završnu obradu, kako bi se poboljšao izgled krajnjeg proizvoda.