Neostik LJEPILO I MASA ZA BRTVLJENJE

Višenamjenska i trajnoelastična masa za lijepljenje i brtvljenje s odličnim prianjanjem na sve površine i većinu građevinskih materijala, ima odlična mehanička svojstva. Može se obojati, u vertikalnoj fugi ne puže, može se nanašati na djelomično vlažne površine, sprječava nastanak plijesni. Ekološka, UV stabilna, otporna na atmosferske utjecaje i na starenje, ne izaziva koroziju i ne stvara mrlje. Otporna je na vibracije.

UPOTREBA: za vanjsko i unutarnje brtvljenje dilatacijskih fuga i proboja (graditeljstvo, podovi i fasade), za spojeve između prozorskih okvira, vrata, gips ploča i betonskih elemenata. Za brtvljenje i lijepljenje različitih materijala u automobilskoj industriji, metalnim konstrukcijama, brodogradnji, silosima, cisternama, kontejnerima, vakuumskim sistemima, za lijepljenje prozorskih klupica, letvica i krovova.

LIJEPI:

beton, mramor, opeku, gips, keramiku, drvo, ploče od iverice i šperploče, pluto, aluminij, željezo, mesing, obojane pločice, staklo, pleksi staklo, stirodur, stiropor, PVC, ABS i neke vrste plastika.

BOJA:
Bijela
Siva

PAKIRANJE: 290 ml