Lepila

Če iščete lepilo za manjša popravila v vašem domu, šolsko lepilo za projekte vaših otrok, lepilo za les za popravilo vašega pohištva ali tekoče lepilo za notranjo in zunanjo uporabo, ki je odporno tudi na vremenske vplive, boste zagotovo našli pravega v naši široki ponudbi lepil. Izbirate lahko med univerzalnimi kontaktnimi kavčukovimi lepili, montažnimi lepili, lepili za les, talne in stenske obloge ter epoksidnimi lepili. Prepričani smo, da boste našli lepilo, ki ga potrebujete.

Odličen oprijem
Čisto nanašanje, brez packanja in umazanije
Bogata izbira lepil za vse namene

DRŽI.


Univerzalna lepila

Univerzalna kontaktna kavčukova lepila Neostik Universal lepijo hitro in učinkovito. So enostavna za uporabo in zagotavljajo čisto nanašanje, brez packanja.

Preberite več


Univerzalna lepila

Univerzalna kontaktna kavčukova lepila Neostik Universal lepijo hitro in učinkovito. So enostavna za uporabo in zagotavljajo čisto nanašanje, brez packanja.

Preberite večImate samo nekaj sekund časa? S sekundnimi lepili Neostik se lahko lotite srednjih in celo večjih lepljenj in popravil.
Hitro – enostavno – čisto.

Preberite večVisokokakovostna okolju prijazna montažna lepila Neostik imajo odlične mehanske lastnosti, so preprosta za uporabo in se lahko nanašajo tudi na nekoliko vlažne površine.

Preberite večNeostik AquaBond so bela disperzna lepila, namenjena lepljenju lesa. Odlikujejo jih prozornost, elastičnost in žilavost osušenega lepilnega sloja.
Lepila Neostik Aquabond so embalirana v priročne plastenke z nastavkom za enaostavno nanašanje.Neostik dvokomponentna epoksidna lepila brez topil uporabljamo za visokokakovostno lepljenje najrazličnejših materialov.
Utrjen sloj lepila je odporen proti vodi, olju in razredčenim kemikalijam.V družini lepil Neostik za talne in stenske obloge boste zagotovo našli lepilo, ki bi popolnoma ustrezalo vašim potrebam. Uporabljamo jih pri zaključnih delih in adaptacijah v gradbeništvu in industriji, seveda pa so zelo uporabna tudi za domačo rabo.