Lepila za talne in stenske obloge

V družini lepil Neostik za talne in stenske obloge boste zagotovo našli lepilo, ki bi popolnoma ustrezalo vašim potrebam. Uporabljamo jih pri zaključnih delih in adaptacijah v gradbeništvu in industriji, seveda pa so zelo uporabna tudi za domačo rabo.Neostik AQUA TEX je enokomponentno disperzno lepilo na osnovi specialnih disperzij in dodatkov, brez vsebnosti topil. Namenjeno je lepljenju različnih vrst tekstilnih, kokosovih in sisalovih talnih oblog na beton, les, omet in ostale porozne podlage.

Preberite več


Neostik AQUA PERFECT je enokomponentno samolepilno disperzijsko lepilo na osnovi specialne disperzije in dodatkov brez vsebnosti topil. Namenjeno je lepljenju različnih vrst plastičnih talnih in stenskih oblog na vpojne podalge (beton, omet, les) v notranjih prostorih.

Preberite več


Neostik PLUTOSTIK je enokomponentno disperzno lepilo za pluto na podlagi specialne disperzije in dodatkov. Uporablja se za lepljenje oblog iz plastificirane in naravne plute na vodoravne vpojne podlage in obdelane stenske površine v suhih prostorih.

Preberite več


Enokomponentno samolepilno disperzno lepilo na podlagi specialne disperzije in dodatkov. Namenjeno je lepljenju različnih vrst talnih in stenskih oblog na beton, omet in druge vpojne podlage.

Preberite več


Neostik LINOCOLL je kakovostno dispezno lepilo, ki je predvsem primerno za zahtevnejša lepljenja. Uporabljamo ga za lepljenje oblog iz linoleja in oblog iz gume (na primer točkasta guma Noraplan) na betonske ali lesene podlage.

Preberite več