Neostik LEPILNO TESNILNA MASA ZA VSE PODLAGE

Vsestranska in trajno elastična lepilno tesnilna masa z odličnim oprijemom na vse površine in večino gradbenih materialov ima odlične mehanske lastnosti. Lahko se prebarva, v vertikalni regi ne polzi, lahko se nanaša na nekoliko vlažne površine, preprečuje nastanek plesni. Je okolju prijazna, UV stabilna, odporna na atmosferske vplive in proti staranju, ne povzroča korozije in ne pušča madežev. Odporna na vibracije in tresljaje.

UPORABA: za zunanje in notranje tesnenje dilatacijskih reg in prebojev (gradbeništvo, tlaki in fasade), za stike med okenskimi okvirji, vrati, mavčnimi ploščami in betonskimi elementi. Za tesnjenje in lepljenje različnih materijalov v avtomobilski industriji, kovinskih konstrukcij, ladjedelništvu, silosih, cisternah, kontejnerjih, vakuumskih sistemih, za lepljenje okenskih polic, letvic in strešnikov.

LEPI:

beton, marmor, opeko, mavec, keramiko, les, iverne in vezane plošče,pluto, aluminij, železo, medenino, barvano pločevino, steklo, pleksi steklo, stirodur, stiropor, PVC, ABS in nekatere vrste plastik.

BARVA:
Bela
Siva

PAKIRANJE: 290 ml