Poliuretanske pene

Ekokomponentne poliuretanske pene Neostik uporabljamo za tesnjenje, vgrajevanje, izoliranje, zapolnjevanje in lepljenje različnih gradbenih materialov in predmetov.Neostik PUR PENA UNIVERZAL omogoča številne aplikacije v gradbeništvu in elektroinštalacijah, pri zapolnjevanju cevi in ostalih materialov. Posebna formulacija omogoča dober oprijem na številne premaze.

Preberite več


Neostik PUR PENA UNIVERZAL PIŠTOLSKA omogoča številne aplikacije v gradbeništvu in elektroinštalacijah, pri zapolnjevanju cevi in ostalih materialov. Posebna formulacija omogoča dober oprijem na številne premaze.

Preberite več


Neostik PUR PENA ZA STREŠNIKE je zaradi svoje nizke ekspanzije in izjemno dobrega oprijema še posebej primerna za pritrjevanje strešnikov. Odporna je na veter ter na nizke in visoke temperature. Posebna formulacija zagotavlja dober oprijem na številne premaze.

Preberite več


Neostik PUR PENA ZA STREŠNIKE PIŠTOLSKA je zaradi nizke ekspanzije in izjemno dobrega oprijema še posebej primerna za pritrjevanje strešnikov. Odporna je na veter ter na nizke in visoke temperature.

Preberite več


Neostik PUR PENA ZA IZOLACIJSKE PLOŠČE PIŠTOLSKA z nizko post ekspanzijo je primerna za lepljenje in fiksiranje izolacijskih plošč ter drugih materialov. Posebna formulacija omogoča dober oprijem na različne plošče.

Preberite več


Čistilo odstranjuje svežo in neutrjeno poliuretansko peno in se uporablja tudi za čiščenje pištole. Primerno je za notranje in zunanje čiščenje pištole. Pritrjena razpršilna kapica omogoča ročno čiščenje.

Preberite več