Silikonske in akrilne tesnilne mase

Silikonske in akrilne tesnilne mase Neostik vam nudijo celovito paleto rešitev za tesnjenje, popravila in vgradnjo različnih gradbenih elementov.
Imajo močan oprijem na številne materiale, kot so: les, kovine, keramični materiali in umetne mase, in zagotavljajo veliko lepilno moč.Trajno elastična tesnilna masa na acetatni osnovi ima odličen oprijem na široko paleto materialov. Primerna je za tesnjenje manj obremenjenih reg ter za vgradnjo in tesnjenje stekla.
Visoko je odporna na UV žarke, svetlobo in staranje ter na širok spekter kemikalij.

Preberite več


Trajno elastična tesnilna masa na acetatni osnovi je primerna za zastekljevanje in tesnjenje reg, kjer obstaja možnost nastanka plesni. Ima odličen oprijem na najrazličnejše materiale. Visoko odporna je na UV žarke, plesni, svetlobo in staranje ter na širok spekter kemikalij.

Preberite več


Trajnoelastična tesnilna masa na nevtralni osnovi z odličnim oprijemom na vse gradbene materiale. Ne povzroča korozije, visoko je odporna na UV žarke, svetlobo in staranje ter na širok spekter kemikalij.

Preberite več


Tesnilna masa na akrilni osnovi je namenjena tesnjenju manj obremenjenih reg vpojnih gradbenih materialov, kot tudi za tesnjenje stikov med stenami, mavčnimi ploščami in betonskimi elementi ter za tesnjenje reg pri vgradnji oken in vrat.

Preberite več


Tesnilna masa na akrilni osnovi z grobim videzom je najboljša izbira za zapolnjevanje in popravila razpok ter tesnjenje reg poroznih gradbenih materialov.
Je preprosta za uporabo, lahko se prebarva in v vertikalni regi ne polzi.

Preberite več


Tesnilna masa na acetatni osnovi je namenjena za fuge, ki so izpostavljene stalni visoki termični obremenitvi, saj ohranja svoje elastične lastnosti do 300 °C.
Ima odličen oprijem na številne materiale. Je visoko odporna na UV žarke, ekstremne temperature in staranje ter na širok spekter kemikalij.

Preberite več


Elastična masa na osnovi bitumna za lepljenje in tesnjenje izolacijskih materialov na strehah.
Je tiksotropna in odporna proti vremenskim vplivom, UV žarkom in proti dežju. Dober oprijem ima na vlažne in mokre podlage tudi brez prednamaza.

Preberite več