Univerzalna lepila

Univerzalna kontaktna kavčukova lepila Neostik Universal lepijo hitro in učinkovito. So enostavna za uporabo in zagotavljajo čisto nanašanje, brez packanja.
Narejena so iz elastičnega polimera, kavčuka, ki je raztopljen v mešanici topil. Lepljenje je posledica odhlapevanja topila, zaradi česar pride do koagulacije kavčuka in tvorbe lepila. Površini spojimo, ko je lepilni sloj osušen do te mere, da se lepilo ob dotiku ne vleče več za prstom. Začetna jakost vam omogoča takojšnjo nadaljnjo obdelavo zlepkov.Univerzalno kontaktno kavčukovo lepilo v spreju je namenjeno lepljenju širokega spektra materialov. Med seboj ali na različne podlage lahko lepite različne materiale. Posebno učinkovit je na mestih, kjer so visoke obremenitve spojev.

Preberite več


Univerzalno kontaktno kavčukovo lepilo Neostik PROFI PLUS z večjo vsebnostjo lepilne snovi omogoča tesnjenje tudi zelo vpojnih materialov.

Preberite več


Prozorno univerzalno lepilo Neostik UNIVERSAL TRANSPARENT je primerno za splošno uporabo v pisarni, šoli in doma ter v modelarstvu.

Preberite več


Tradicionalno lepilo z močnim oprijemom za najbolj raznovrstno uporabo. Med seboj ali na različne podlage lepi širok nabor materialov.

Preberite več