Lepkovi za drvo

Neostik AquaBond su beli disperzivni lepkovi, namenjeni lepljenju drveta. Odlikuju ih prozirnost, elastičnost i žilavost osušenog lepljenog sloja.
Lepkovi Neostik Aquabond su pakovani u praktične boce s nastavkom za jednostavno nanošenje.Univerzalni lepak za drvo,drvo, šperploče, iverice, karton i tekstil.

Pročitajte više


Vodootporni lepak za drvo, posebno namenjen proizvodima, koji su izloženi visokoj vazdušnoj vlazi ili hladnoj vodi. Vodootpornost i tvrdoća spoja su sukladni s EN 204 D3.

Pročitajte više


Univerzalni brzi lepak za drvo, posebno namenjen proizvodima, koji su izloženi visokoj vazdušnoj vlazi ili hladnoj vodi.
Zalepi u nekoliko sekundi.

Pročitajte više


Neostik AQUA BOND LAMINAT&PARKET je jednokomponentni vodoodporni disperzivni lepak na osnovi PVAc disperzije. S njim možete lepiti i popuniti žljebove pri spajanju posebnih drvenih elemenata: laminata, gotovog parketa i iverice.

Pročitajte više


Neostik PUR BOND SPECIAL je jednokomponentni poliuretanski lepak bez organskih razređivača. Namenjen je lepljenju jako opterećenih površina drveta, kamena, betona, keramike, stiropora, izolacijskih materijala, metala – spolja i unutra.

Pročitajte više