Lepkovi za podne i zidne obloge

U grupi lepkova Neostik za podne i zidne obloge sigurno ćete naći lepkove koji će potpuno odgovarati vašim potrebama. Upotrebljavamo ih kod završnih radova i adaptacija u građevini i industriji, a vrlo su pogodna i za upotrebu u domaćinstvu.Neostik AQUA TEX je jednokomponentni disperzivni lepak na osnovi specijalnih disperzija i dodataka, bez sadržaja razređivača. Namenjen je lepljenju različitih vrsta tekstilnih, kokos i sisal podnih obloga na beton, drvo, gips i ostale porozne podloge.

Pročitajte više


Neostik AQUA PERFECT je jednokomponentni samolepljivi disperzivni lepak na osnovi specijalne disperzije i dodataka bez sadržaja razređivača. Namenjen je lepljenju različitih vrsta plastičnih podnih i zidnih obloga na upojne podloge.

Pročitajte više


Neostik PLUTOSTIK je jednokomponentni disperzivni lepak za plutu na osnovi specijalne disperzije i dodataka. Upotrebljava se za lepljenje obloga od plastificirane i prirodne plute na vodoravne upojne podloge i obrađene zidne površine u suvim prostorima.

Pročitajte više


Neostik VARIOCOLL je jednokomponentni samolepljivi disperzivni lepak na osnovi specijalne disperzije i dodataka. Namenjen je lepljenju različitih vrsta podnih i zidnih obloga na beton, gips i druge upojne podloge.

Pročitajte više


Neostik LINOCOLL je kvalitetni disperzivni lepak koji je prvenstveno namenjen za zahtevnija lepljenja. Upotrebljavamo ga za lepljenje obloga od linoleuma i obloga od gume (na primer tačkasta guma Noraplan) na betonske ili drvene podloge.

Pročitajte više