Lepkovi

Ako tražite lepak za manje popravke u vašem domu, školski lepak za projekte vaše dece, lepak za drvo za popravku vašeg nameštaja ili lepak za unutrašnju i spoljnu upotrebu, koji je takođe otporan na vremenske uticaje, sigurno ćete naći pravo rešenje u našoj širokoj ponudi lepkova. Možete birati između univerzalnih kontaktnih kaučukovih lepkova, montažnih lepkova, lepkova za drvo, podne i zidne obloge, kao i epoksidnih lepkova. Sigurni smo da ćete naći lepak koji Vam je potreban.

Izvrsno prijanjanje.
Čisto nanošenje, bez zamazivanja i prljavštine
Bogat izbor lepkova za sve namene

DRŽI.


Univerzalna lepila

Univerzalni kontaktni kaučukovi lepkovi Neostik Universal lepe brzo i efikasno. Jednostavni su za upotrebu i omogućuju čisto nanošenje, bez zamazivanja.

Pročitajte višeImate samo nekoliko sekundi vremena? Sa sekundnim lepkovima Neostik možete pokušati srednja i čak veća lepljenja i popravke.
Brzo – jednostavno – čisto.

Pročitajte višeVisokokvalitetni, ekološki, montažni lepkovi Neostik imaju odlična mehanička svojstva, jednostavni su za upotrebu i mogu se nanositi čak na delimično vlažne površine.

Pročitajte višeNeostik AquaBond su beli disperzivni lepkovi, namenjeni lepljenju drveta. Odlikuju ih prozirnost, elastičnost i žilavost osušenog lepljenog sloja.

Pročitajte višeNeostik dvokomponentne epoksidne lepkove bez razređivača upotrebljavamo za visokokvalitetno lepljenje najrazličitijih materijala.
Očvrsnuti sloj lepka je otporan na vodu, ulja i razređene hemikalije.

Pročitajte višeU grupi lepkova Neostik za podne i zidne obloge sigurno ćete naći lepkove koji će potpuno odgovarati vašim potrebama. Upotrebljavamo ih kod završnih radova i adaptacija u građevini i industriji, a vrlo su pogodna i za upotrebu u domaćinstvu.

Pročitajte više