Neostik MASA ZA ZAPTIVANJE ZA SVE PODLOGE

Višenamjenska i trajnoelastična masa za lepljenje i zaptivanje sa odličnim prijanjanjem na sve površine i većinu građevinskih materijala, ima odlična mehanička svojstva. Može se bojiti, u vertikalnoj fugi ne kliza, može se nanositi na delimično vlažne površine, sprečava nastanak plesni. Ekološka, UV stabilna, otporna na atmosferske uticaje i na starenje, ne izaziva koroziju i ne stvara mrlje. Otporna je na vibracije.

UPOTREBA: za spoljno i unutrašnje zaptivanje dilatacijskih fuga i proboja (gradjevina, podovi i fasade), za spojeve između prozorskih okvira, vrata, gips ploča i betonskih elemenata. Za zaptivanje i lepljenje različitih materijala u automobilskoj industriji, metalnim konstrukcijama, brodogradnji, silosima, cisternama, kontejnerima, vakuumskim sistemima, za lepljenje prozorskih klupica, letvica i krovova.

LEPI:

beton, mermer, cigla, gips, keramiku, drvo, ploče od iverice i šperploče, plutu, aluminijum, gvožđe, mesing, obojene pločice, staklo, pleksi staklo, stirodur, stiropor, PVC, ABS i neke vrste plastika.

BOJA:
Bela
Siva

PAKOVANJE: 290 ml