Univerzalni lepkovi

Univerzalni kontaktni kaučukovi lepkovi Neostik Universal lepe brzo i efikasno. Jednostavni su za upotrebu i omogućuju čisto nanošenje, bez zamazivanja.
Izrađeni su na osnovi elastičnog polimera, kaučuka, koji je rastopljen u smeši razređivača. Lepljenje je posledica isparavanja razređivača, zbog čega dolazi do koagulacije kaučuka i formiranja lepka. Površine spojimo kad je sloj lepka osušen do te mere da se lepak kod dodira ne vuče više za prstom. Početna snaga vam omogućuje neposrednu daljnju obradu lepljenih površina.Tradicionalni lepak sa snažnim prijanjanjem za najraznovrsniju upotrebu. Međusobno ili na različite podloge lepi širok raspon materijala.

Pročitajte više


Univerzalni kontaktni kaučukov lepak u spreju je namenjen lepljenju širokog spektra materijala.
Međusobno ili na različite podloge možete lepiti različite materijale. Posebno je efikasan na mestima gde su visoka opterećenja spojeva.

Pročitajte više


Univerzalni kontaktni kaučukov lepak Neostik PROFI PLUS s većim sadržajem lepljive materije omogućuje spajanje čak i vrlo upojnih materijala.

Pročitajte više


Transparentni univerzalni lepak Neostik UNIVERSAL TRANSPARENT je pogodan za opštu upotrebu u kancelariji, školi i domaćinstvu i u modelarstvu.

Pročitajte više