NOVICEMarec 2019 – Po zelo uspešni lanskoletni radijski kampanji, v kateri smo slovenskemu trgu predstavili nove izdelčne linije silikonov, lepilno-tesnilnih mas in PUR pen Neostik, letos naš Super Neo na valovih Radia 1 utrjuje Neostik kot hišno blagovno znamko za vse vrste lepljenja, tesnjenja in fiksiranja.

Preberite več


April 2018 – Delo od doma zna biti zelo prijetna stvar, ker se praktično zbudimo na delovnem mestu, vendar pa od nas zahteva tudi več discipline. Dobro je, da imamo za to urejen poseben prostor. Če ste torej eden izmed tistih, ki svoje projekte opravlja na daljavo, ali pa si samo želite imeti poseben kotiček … Preberi več Prijeten delovni kotiček v manjšem stanovanju

Preberite več


April 2018 – V tednu od ponedeljka, 9. aprila, do petka, 13. aprila, na Radiu 1, najbolj poslušanem radiu v Sloveniji, poteka zanimiva nagradna igra. V pravilnem vrstnem redu morate zlepiti 3 dele aktualne glasbene uspešnice in če ste pri tem uspešni, za nagrado prejmete darilni paket izdelkov Neostik!

Preberite več


Marec 2018 – Naše prodajno osebje je ves čas na terenu in na podlagi njihovih ugotovitev in želja kupcev smo pripravili dva izdelka, ki sta že v zalogi za naročila.

Preberite več


Avgust 2017 – Zadnjih šest mesecev je bilo polno izzivov za Kemostik. Iz proizvajalca in ponudnika lepil smo se razvili v partnerja za celovito rešitev lepljenja, pritrjevanja in fiksiranja.

Preberite več


Februar 2017 – Že od leta 1960, ko smo izdelali najbolj znano univerzalno kavčukovo lepilo, Neostik ponuja široko paleto lepil za domačo in profesionalno uporabo. Z leti smo z neprestanim vlaganjem v nove in ekološko bolj prijazne vrste lepil družino lepil Neostik razširili

Preberite več