Neostik spomladi predstavlja dva nova izdelka

Marec 2018 – Naše prodajno osebje je ves čas na terenu in na podlagi njihovih ugotovitev in želja kupcev smo pripravili dva izdelka, ki sta že v zalogi za naročila:

Neostik SILIKON SANITAR v transparentni in beli barvi je sedaj na voljo tudi v manjši, priročni 60-mililitrski tubi na blistru, primerni za manjša dela in popravila. Idealen je za montažo, zasteklitev in tesnjenje spojev, kjer obstaja možnost razvoja plesni (npr. v kopalnici, na vlažnih mestih). Poleg tega ima odličen oprijem na široko paleto materialov: aluminij, keramiko, steklo, glazirane površine, profilirano steklo (kopelit), klinker, porcelan, različne vrste plastike in premaze. Zelo je odporen na plesen, UV svetlobo, staranje in širok spekter kemikalij. V stikih na navpičnih površinah ne polzi in je popolnoma vodoodporen.

Neostik EPOXY KIT, hitro 2-komponentno lepilo/tesnilna masa brez topil, smo nadgradili tako, da ustreza potrebam naših trgovinskih partnerjev in končnih uporabnikov.
Zdaj je na voljo v praktičnem pakiranju, po 24 kosov izdelkov Neostik EPOXY PUTTY v škatli. Vsak izdelek je pakiran v tubo z insertom, ki vsebuje popolne informacije o izdelku. Karton je hkrati tudi majhno maloprodajno (POS) namizno stojalo, saj ga je mogoče zelo preprosto sestaviti in uporabiti na prodajnem pultu.
Ta močan EP kit uporabljamo za tesnjenje razpok, za hitro popravljanje cevi, radiatorjev in rezervoarjev, sidranje vijakov itd. Utrjuje tudi na vlažnih površinah in pod vodo ter veže materiale kot so kovina, kamen, marmor in beton.

Drži? Drži!