Nova linija izdelkov Neostik

Februar 2017 – Že od leta 1960, ko smo izdelali najbolj znano univerzalno kavčukovo lepilo, Neostik ponuja široko paleto lepil za domačo in profesionalno uporabo. Z leti smo z neprestanim vlaganjem v nove in ekološko bolj prijazne vrste lepil družino lepil Neostik razširili z univerzalnih kavčukovih lepil Universal še na specialna kavčukova lepila, sekundna in montažna lepila, lepila za les in epoksidna lepila ter lepila za talne in stenske obloge. Z inovativnostjo, osebnim pristopom in posluhom za želje naših kupcev in uporabnikov smo v zadnjih letih postali pomemben igralec na trgih srednje in vzhodne Evrope.

V tem času smo se od proizvajalca in ponudnika lepil razvili v vašega partnerja za celovito rešitev lepljenja, pritrjevanja in fiksiranja. Ob tej priložnosti vam sedaj predstavljamo naše popolnoma nove linije lepilno tesnilnih mas, silikonskih in akrilnih tesnilnih mas ter poliuretanskih pen. S tem naborom izdelkov želimo našim kupcem in uporabnikom omogočiti kar najbolj učinkovito, visoko kakovostno in cenovno ugodno rešitev vseh vrst lepljenja, pritrjevanja, fiksiranja, tesnjenja in zapolnjevanja tako za domače mojstre kot tudi za profesionalno uporabo.

Istočasno smo se s tem velikim korakom odločili tudi za prenovo podobe blagovne znamke Neostik. Tudi po prenovi bo Neostik na prodajnih policah prepoznaven po svojih osnovnih barvah (rdeča in rumena), v komunikaciji pa se je Neostiku pridružil Super Neo: naš super junak, ki rešuje vse težave in izzive lepljenja. Njegova osebnost izraža lastnosti blagovne znamke Neostik: je močan, zanesljiv in dostopen. Novo podobo smo že vpeljali v liniji kavčukovih lepil Universal, ki bodo na prodajnih policah na voljo v marcu, ter v vseh novih linijah lepilno tesnilnih mas, silikonskih in akrilnih tesnilnih mas ter poliuretanskih pen.

V timu Neostik vsak dan naredimo vse, da bo blagovna znamka Neostik z vsakim letom bolj trdna in še močnejša ter hkrati inovativna in vedno v koraku s časom.

Drži? Drži!