Poliranje

Avgust 2022 – Želite brezhibno spolirati svoj oldtimer? Ali pa končno do sijaja spolirati kromirane ročaje ali štedilnik v kuhinji, medeninast svečnik ali celo jedilni pribor? S pasto za poliranje PUROL  je to lahko delo.

PUROL je univerzalna mehka polirna pasta za kovine. Z njo poliramo, odstranjujemo rjo in čistimo površine različnih kovin: baker, medenina, krom, cink, nikelj, aluminij ipd. Pasta je primerna tudi za poliranje emajliranih predmetov in trdih plastičnih mas. Pasta spoliranim predmetom povrne prvoten visoki sijaj.

 

Poliranje kromiranih delov oldtimerja

PUROL je pasta za poliranje, ki jo lahko uporabite na vašem oldtimerju, da odpravite razbarvanje na izpuhu, ki ga povzročajo vročina, rja in oksidacija. Motne lise na nepremazani kovini lahko odstranite s polirno pasto PUROL.

Kromirani in nerjavni deli na oldtimerju, ki jih je mogoče polirati z mehko polirno pasto PUROL, so:

  • kromirani deli (npr. kromirana ogledala),
  • kromirani deli v notranjosti oldtimerja,
  • obrobe pri žarometih,
  • okenski okvirji,
  • okrasne letvice.

 

Druge uporabe mehke polirne paste PUROL

PUROL je tako vsestranski, da ga lahko uporabljate tudi za številne druge namene čiščenja.

Nerjaveče jeklo je priljubljena izbira za pomivalna korita, aparate, mešalne posode, kovinske ograje in drugo. Njegova trdnost, vzdržljivost in sijaj so splošno cenjeni, vendar je treba ta material vzdrževati, da je vedno videti kot nov.

Ne pozabite: PUROL čisti in polira tudi druge kovine kot so baker, medenino, krom, cink, nikelj, aluminij ipd. Z njim lahko v stanovanju brez truda do visokega sijaja spolirate svečnike, jedilni pribor, lonce, kafetiere, kuhinjsko napo, vodne kotličke, nerjavne obrobe vzidanih štedilnikov, kolesa in marsikaj drugega.

Pasta ni primerna za poliranje avtomobilskega laka.

Proces poliranja

Univerzalno polirno pasto PUROL nanesite na mehko krpo (bombaž, vata) in predmete ročno polirajte do visokega sijaja. Boljši učinek boste dosegli z večkratnim manjšim nanosom polirne paste. Priporočamo delo pri sobni temperaturi. Po končanem poliranju preostanke in sledi paste odstranite s pomočjo čiste mehke krpe/vate.

 

Zastavite svoje vprašanje o vsestranski uporabi mehke polirne paste PUROL našim strokovnjakom na e-naslov [email protected].