O NAMA


kemostikHelios Kemostik

Tradicija proizvodnje lepkova je duga 6 decenija, kada je nastao danas najpoznatiji lepak Neostik. Nastavak ulaganja u razvoj novih ekoloških vrsta lepkova učinio je da Helios Kemostik postane važan igrač na tržištu Centralne i Istočne Evrope. Pored palete proizvoda naprednih lepkova, kompanija proizvodi i program koji se sastoji od visokokvalitetnih škrobova, pasti za poliranje i brušenje, te proizvoda iz oblasti primenjene hemije, kao što su Ferrosan i Cinol.

neostikNeostik lepkovi – od 1960. godine!

Obimno znanje u razvoju visokokvalitetnih lepkova za profesionalne korisnike predstavlja izvor za razvoj lepkova za široku upotrebu i uradi-sam segment. Kontaktni lepak Neostik je pre više od 50 godina postao sinonim za kvalitetan i jak lepak. Kada se nešto zalepi Neostikom, to će sigurno ostati zalepljeno.

heliosGrupa KANSAI HELIOS

Grupa KANSAI HELIOS datira još iz 1924. godine, a danas posluje kao jedna od deset vodećih kompanija za proizvodnju premaza na evropskom tržištu. Sa 14 proizvodnih lokacija,
proizvodnom površinom od 145.000 m2 i 30 sopstvenih lokalnih prodajnih firmi, Helios Grupa snabdeva preko 15.000 korisnika u više od 60 zemalja širom sveta.