Neostik na proleće predstavlja dva nova proizvoda

Mart 2018 – Naše prodajno osoblje je dosta prisutno na terenu i na osnovu njihovih konstatacija kao i na osnovu želja kupaca pripremili smo dva proizvoda, koja su već na zalihama spremna za isporuku:

NEOSTIK SANITARNI SILIKON u blister ambalaži u beloj i providnoj boji sada nudimo u manjoj, proručnoj, 60-to mililitarskoj tubi, za manje radove i popravke. Idealan je za montažu, zastakljivanje i zaptivanje spojeva, gde postoji opastnost od razvoja plesni (npr u kupatilima, na vlažnim mestima). Pored toga ima odlično prijanjanje na široku paletu materijala: aluminijum, keramiku, staklo, glazirane površine, profilirano staklo (kopelit), klinker, porcelan, različite vrste plastike i premaze. Vrlo je odporan na pojavu plesni, UV zrake, staranje i na širok spektar hemikalija. U spojevima na vertikalnim povšinama ne kilizi i potpuno je vodootporan.

NEOSTIK EPOXY KIT, brz dvokomponentni lepak/zaptivna masa bez razredjivača, sada smo modifikovali tako da odgovara potrebama naših trgovaca kao i konačnih korisnika.
Sad ga nudimo u praktičnom pakovanju, po 24 komada proizvoda Neostik EPOXY PUTTY u kutiji. Svaki poroizvod je pakovan u tubu sa insertom, koji poseduje potpune informacije o proizvodu. Karton je istovremeno mali maloprodajni (POS) stoni nosač, jednostavno ga je sastaviti i upotrebiti na prodajnom pultu.
Ovaj jaki epoksidni kit upotrebljavamo za zaptivanje pukotina, brzo popravljanje cevi, radijatora i rezervoara, sidrenje šrafova itd. Očvršćava i na vlažnim površinama i pod vodom, vezuje materijale kao što su metal, kamen, mermer i beton.