VIJESTIKolovoz 2020. – Imate metalna vrata ili ogradu, u vrtu ili na balkonu, koja je već počela hrđati, pa je kucnuo čas da ju obnovite? Jesen je savršeno doba za to.

Pročitajte više


Srpanj 2020 – Ako ste strastven “sam svoj majstor” ili se profesionalno bavite različitim materijalima, nema načina da izbjegnete pitanje: koje je pravo ljepilo?

Pročitajte više


Lipanj 2020 – Okviri prozora i vrata izrađeni su od materijala kao što su drvo, aluminij, čelik i plastika. Upotreba poliuretanske pjene pri ispunjavanju fuga i ugradnji prozora / vrata može značajno smanjiti troškove rada i povećati koeficijent izolacije.

Pročitajte više


Svibanj 2020 – Kad navečer sjednete na kauč s šalicom kakaa u jednoj i dobrom knjigom u drugoj ruci, spremni ste za ugodnu, toplu večer u skrovištu svoje dnevne sobe. Toplina. Prazna šalica kakaa. Okrenete stranicu u knjizi. Ali imate neki neugodan osjećaj…

Pročitajte više


Travanj 2020 – Proljetno vrijeme, a ove godine ujedno i vrijeme koje provodimo u izolaciji, obično se koristi za rad i popravke u stanu ili kući. Nije važno jeste li sam svoj majstor ili potpuni početnik, kad vas uhvati proljetna groznica, vjerojatno ćete poželjeti zasukati rukave i svoju kuću ili stan učiniti što ljepšim i ugodnijim za stanovanje. Ali odakle započeti?

Pročitajte više


U HELIOS-u svakodnevno pratimo razvoj situacije u vezi s epidemijom koronavirusa (COVID-19) i provodimo brojne preventivne mjere u skladu s preporukama državnih institucija. U nastavku možete pronaći najnovija ažuriranja, mjere i smjernice vezane uz temu.

Pročitajte više


Travanj 2018 – Na samo nekoliko kvadratnih metara stvorite ugodan kreativni prostor koji će biti samo Vaš. Rad od kuće može biti vrlo ugodna stvar, praktično se budimo na radnom mjestu, no ne smijemo zanemariti činjenicu da rad od kuće od nas zahtjeva dodatnu disciplinu. Odlično je kada upravo za takve prilike imamo uređen poseban radni … Preberi več Ugodan radni kutak u malom stanu

Pročitajte više


Ožujak 2018 – S obzirom na snagu Neostik brenda koja prati trendove i prilagođava se svim zahtjevima tržišta, za Vas smo pripremili dva nova proizvoda koja su već dostupni za Vaše narudžbe.

Pročitajte više


Kolovoz 2017. – Posljednjih šest mjeseci su bili vrlo izazovni za Kemostik. Počevši od proizvođača i dobavljača ljepila, razvili smo se u partnera za sveobuhvatna rješenja lijepljenja, učvršćivanja i brtvljenja.

Pročitajte više


Veljača 2017. – Od 1960. godine, kada smo najprije proizveli najpoznatije gumeno ljepilo, Neostik danas nudi široku paletu ljepila za kućanstvo i profesionalnu upotrebu.

Pročitajte više