VIJESTIU HELIOS-u svakodnevno pratimo razvoj situacije u vezi s epidemijom koronavirusa (COVID-19) i provodimo brojne preventivne mjere u skladu s preporukama državnih institucija. U nastavku možete pronaći najnovija ažuriranja, mjere i smjernice vezane uz temu.

Pročitajte više


Travanj 2018 – Na samo nekoliko kvadratnih metara stvorite ugodan kreativni prostor koji će biti samo Vaš. Rad od kuće može biti vrlo ugodna stvar, praktično se budimo na radnom mjestu, no ne smijemo zanemariti činjenicu da rad od kuće od nas zahtjeva dodatnu disciplinu. Odlično je kada upravo za takve prilike imamo uređen poseban radni … Preberi več Ugodan radni kutak u malom stanu

Pročitajte više


Ožujak 2018 – S obzirom na snagu Neostik brenda koja prati trendove i prilagođava se svim zahtjevima tržišta, za Vas smo pripremili dva nova proizvoda koja su već dostupni za Vaše narudžbe.

Pročitajte više


Kolovoz 2017. – Posljednjih šest mjeseci su bili vrlo izazovni za Kemostik. Počevši od proizvođača i dobavljača ljepila, razvili smo se u partnera za sveobuhvatna rješenja lijepljenja, učvršćivanja i brtvljenja.

Pročitajte više


Veljača 2017. – Od 1960. godine, kada smo najprije proizveli najpoznatije gumeno ljepilo, Neostik danas nudi široku paletu ljepila za kućanstvo i profesionalnu upotrebu.

Pročitajte više