VIJESTIKolovoz 2021 – U vrijeme pseće vrućine, čak i oni koji nisu pobornici klime, požele ju imati. Kad ne želimo, ili si možda trenutno ne možemo priuštiti centralni klima uređaj ili cijeli sustav klimatizacije, najgoru vrućinu možemo prevladati pojedinačnim klima uređajem, koji možemo postaviti u željeni kutak stana, a pomoći će nam održati podnošljivu temperature u stanu.

Pročitajte više


Srpanj 2021. – Svi doma imamo komad namještaja kojem je već neko vrijeme potrebna konkretnija obnova ili popravak. Bilo da je riječ o klimavoj stolici ili stolu, ladici koja se zaglavila ili komadu drvenog furnira koji se odlijepio, popravak je obično lakši nego što mislite.

Pročitajte više


Lipanj 2021. – Sezona vikenda koje provodimo na moru već je započela, a vrijeme ljetnih praznika uskoro počinje. Mnogi od nas imaju čamac za napuhavanje, odnosno gumenjak na kojem ljeti provode lijepe trenutke na moru ili jezeru. Preporuka je da prije svake sezone provjerite ispravnost gumenjaka još kod kuće i na taj način izbjegnete neugodnosti već prije odmora.

Pročitajte više


Svibanj 2021. – Podovi od pluta su ekološki i topli pod našim nogama, i nisu nimalo nalik smiješnim narančastim plutenim pločama iz sedamdesetih, koje su se ljuštile na uglovima. Ljepilo na njima je ponekad popuštalo i pločice su se odljepljivale, što je pluto dovelo na loš glas. Već dugo je pluto nešto sasvim drugo.

Pročitajte više


Travanj 2021 – Od 1. travnja nova uprava KANSAI HELIOS Grupe počela je obnašati svoju dužnost. Četiri izvršna direktora udružila su snage kako bi podržali strategiju rasta KANSAI HELIOS grupe.

Pročitajte više


Travanj 2021. – Iako je većina polica pričvršćena na zid pomoću električnih ručnih alata i nosača, također se može koristiti i rjeđe korištena metoda: lijepljenje.

Pročitajte više


Ožujak 2021. – Korištenje svih vrsta drvnih materijala značajno se povećalo razvojem industrije. Danas naša ekološka i održiva svijest također pridonosi njihovoj većoj upotrebi. Kao rezultat toga, povećala se i potražnja za ljepilima za drvo.

Pročitajte više


Veljača 2021. – Polako se opraštamo od zime i nestrpljivo iščekujemo proljeće. Zato što smo zbog pandemije i dalje uglavnom “vezani” uz svoj dom, tu i tamo smo u iskušenju da ga malo promijenimo i obogatimo. To možemo učiniti i sami uz manje financijsko ulaganje.

Pročitajte više


Siječanj 2021. – Podne obloge postavljaju se ili pričvršćuju na donji, strukturni sloj poda. Izrađene su od tekstila, filca, smole, gume, drveta ili drugih prirodnih i umjetnih materijala. Pružaju udobnost, trajnost, sigurnost, a služe i kao dekorativni element. Najčešće su završni detalj koji bitno utječe na cjelokupni dojam prostora.

Pročitajte više


Prosinac 2020 – U HELIOS-u, prave priče proizlaze iz svakodnevnog života. U ovogodišnjem izdanju časopisa True Colours s ponosom predstavljamo trud uložen u razvoj inovativnih proizvoda i procesa koji predstavljaju budućnost naše industrije.

Pročitajte više


Studeni 2020 – Vrijeme kad smo, zbog epidemije covid-19, više ili manje ograničeni na svoj stan ili kuću savršeno je za sitne kućne popravke koje odgađamo mjesecima, ako ne i godinama.

Pročitajte više


Listopad 2020 – Vlasti u Europi ponovno usvajaju strože mjere u svrhu očuvanja zdravlje, sigurnosti i dobrobiti građana s obzirom da se situacija sa širenjem koronavirusa (COVID-19) pogoršava. U skladu s tim i u HELIOS-u dodatno pojačavamo organizacijske mjere.

Pročitajte više


Listopad 2020 – Kao dio Kansai Paint grupe, jednog od svjetskih lidera u industriji boja i premaza, HELIOS predstavlja njihov europski centar izvrsnosti. Vođeni napretkom, inovacijama i brigom za okoliš, težimo zajedničkom cilju koji se temelji na vrijednostima zajedničkim svi članicama Helios grupe – ponuditi vrhunske proizvode koji ispunjavaju visoke kriterije buduće kvalitete i doprinose odgovornom, povezanijem i “zelenijem” svijetu.

Pročitajte više


Rujan 2020 – Čak i ako živimo u novijoj kući ili stanu, može se dogoditi da kupaonici ubrzo treba osvježenje. Ako imamo stan koji iznajmljujemo ili ga planiramo iznajmiti ili prodati, osvježenje kupaonice će doći i prije na red, kao i kada znamo da u skoroj budućnosti nećemo obnavljati kupaonicu.

Pročitajte više


Kolovoz 2020. – Imate metalna vrata ili ogradu, u vrtu ili na balkonu, koja je već počela hrđati, pa je kucnuo čas da ju obnovite? Jesen je savršeno doba za to.

Pročitajte više


Srpanj 2020 – Ako ste strastven “sam svoj majstor” ili se profesionalno bavite različitim materijalima, nema načina da izbjegnete pitanje: koje je pravo ljepilo?

Pročitajte više


Lipanj 2020 – Okviri prozora i vrata izrađeni su od materijala kao što su drvo, aluminij, čelik i plastika. Upotreba poliuretanske pjene pri ispunjavanju fuga i ugradnji prozora / vrata može značajno smanjiti troškove rada i povećati koeficijent izolacije.

Pročitajte više


Svibanj 2020 – Kad navečer sjednete na kauč s šalicom kakaa u jednoj i dobrom knjigom u drugoj ruci, spremni ste za ugodnu, toplu večer u skrovištu svoje dnevne sobe. Toplina. Prazna šalica kakaa. Okrenete stranicu u knjizi. Ali imate neki neugodan osjećaj…

Pročitajte više


Travanj 2020 – Proljetno vrijeme, a ove godine ujedno i vrijeme koje provodimo u izolaciji, obično se koristi za rad i popravke u stanu ili kući. Nije važno jeste li sam svoj majstor ili potpuni početnik, kad vas uhvati proljetna groznica, vjerojatno ćete poželjeti zasukati rukave i svoju kuću ili stan učiniti što ljepšim i ugodnijim za stanovanje. Ali odakle započeti?

Pročitajte više


U HELIOS-u svakodnevno pratimo razvoj situacije u vezi s epidemijom koronavirusa (COVID-19) i provodimo brojne preventivne mjere u skladu s preporukama državnih institucija. U nastavku možete pronaći najnovija ažuriranja, mjere i smjernice vezane uz temu.

Pročitajte više


Travanj 2018 – Na samo nekoliko kvadratnih metara stvorite ugodan kreativni prostor koji će biti samo Vaš. Rad od kuće može biti vrlo ugodna stvar, praktično se budimo na radnom mjestu, no ne smijemo zanemariti činjenicu da rad od kuće od nas zahtjeva dodatnu disciplinu. Odlično je kada upravo za takve prilike imamo uređen poseban radni … Preberi več Ugodan radni kutak u malom stanu

Pročitajte više


Ožujak 2018 – S obzirom na snagu Neostik brenda koja prati trendove i prilagođava se svim zahtjevima tržišta, za Vas smo pripremili dva nova proizvoda koja su već dostupni za Vaše narudžbe.

Pročitajte više


Kolovoz 2017. – Posljednjih šest mjeseci su bili vrlo izazovni za Kemostik. Počevši od proizvođača i dobavljača ljepila, razvili smo se u partnera za sveobuhvatna rješenja lijepljenja, učvršćivanja i brtvljenja.

Pročitajte više


Veljača 2017. – Od 1960. godine, kada smo najprije proizveli najpoznatije gumeno ljepilo, Neostik danas nudi široku paletu ljepila za kućanstvo i profesionalnu upotrebu.

Pročitajte više