Poliranje

Kolovoz 2022. – Želite besprijekorno ispolirati svoj klasični auto? Ili konačno do sjaja ispolirati kromirane ručke ili štednjak u kuhinji, mjedeni svijećnjak ili čak pribor za jelo? Uz pastu za poliranje PUROL, to je jednostavan posao.

PUROL je univerzalna meka pasta za poliranje metala. Upotrebljava se za poliranje, uklanjanje hrđe i čišćenje površina raznih metala: bakra, mjedi, kroma, cinka, nikla, aluminija itd. Pasta je također prikladna za poliranje emajliranih predmeta i tvrde plastike. Pasta vraća poliranim predmetima izvorni visoki sjaj.

 

Poliranje kromiranih dijelova klasičnog automobila

PUROL je pasta za poliranje koja se može koristiti na vašem klasičnom automobilu kako bi se uklonila promjena boje na ispuhu uzrokovana toplinom, hrđom i oksidacijom. Tamne mrlje na nepremazanom metalu mogu se ukloniti pastom za poliranje PUROL.

 

Kromirani i nehrđajući dijelovi na klasičnom automobilu koji se mogu polirati mekom pastom za poliranje PUROL su:

  • kromirani dijelovi (npr. kromirana zrcala),
  • kromirani dijelovi u unutrašnjosti klasičnog automobila,
  • ležišta za prednja svjetla,
  • okviri prozora,
  • ukrasni reljefi.

Druge namjene meke paste za poliranje PUROL

PUROL je toliko svestrana da se može koristiti i za mnoge druge svrhe čišćenja.

Nehrđajući čelik popularan je izbor za sudopere, uređaje, zdjele za miješanje, metalne ograde i još mnogo toga. Njegova čvrstoća, izdržljivost i sjaj nadaleko su cijenjeni, ali taj se materijal mora održavati kako bi uvijek izgledao kao nov.

Ne zaboravite: PUROL čisti i polira i druge metale kao što su bakar, mjed, krom, cink, nikal, aluminij itd. S njom možete bez napora do visokog sjaja ispolirati svijećnjake, pribor za jelo, lonce, lončiće za kavu, kuhinjske nape, kuhala za vodu, inox okvire ugradbenih štednjaka, kotače i mnoge druge stvari u vašem stanu.

Pasta nije prikladna za poliranje auto laka.

Postupak poliranja

Univerzalnu pastu za poliranje PUROL nanesite na meku krpu (pamuk, vata) i ručno ispolirajte predmete do visokog sjaja. Bolji učinak ćete postići višestrukim manjim nanosima paste za poliranje. Preporučujemo rad na sobnoj temperaturi. Nakon završetka poliranja, uklonite ostatke i tragove paste čistom mekom krpom/pamukom.

 

Pošaljite svoje pitanje o svestranoj upotrebi meke paste za poliranje PUROL našim stručnjacima na kemostik@helios.si.