O NAS


kemostikHelios Kemostik

Tradicija proizvodnje lepil sega več kot pol stoletja v preteklost. Najbolj znano kavčukovo lepilo Neostik je bilo prvič izdelano že daljnega leta 1960. Stalna vlaganja v razvoj novih in ekološko prijaznejših tipov lepil so nam omogočila, da smo v zadnjih letih postali pomemben igralec na trgu lepil srednje in vzhodne Evrope. Poleg lepil imamo v svojem portfelju izdelkov tudi škrobni program, polirne in brusne paste ter izdelke s področja uporabne kemije, kot sta Ferrosan in Cinol.

neostikNeostik

Bogato znanje na katerem temelji razvoj najrazličnejših lepil za profesionalne uporabnike smo uporabili tudi za razvoj lepil za široko uporabo in domače mojstre. Kontaktno kavčukovo lepilo Neostik je že pred več kot 50 leti postalo sinonim za kvalitetno in močno lepilo

heliosSkupina KANSAI HELIOS

Začetki skupine KANSAI HELIOS segajo že v leto 1924, danes pa je skupina med desetimi največjimi podjetji za premaze na Evropskem trgu. S 14-imi proizvodnimi obrati, 145.000 m2 proizvodnih površin in 30-imi lastnimi lokalnimi prodajnimi enotami, Skupina Helios oskrbuje več kot 15.000 strank v več kot 60-ih državah po vsem svetu.